FC Slovácko – Spartak Myjava WU15 2:1 (1:0)

Ve dnech 19.-23.2. jsme spolu s mladšími žákyněmi absolvovali zimní soustředění v Brumově. Soustředění se zúčastnilo celkem 19 starších žaček. Ubytováni jsme byli v městské turistické ubytovně a stravovali jsme se v rámci školní jídelny.

Ve středu večer jsme zahajovali tréninkovou jednotkou v hale. Čtvrteční ráno jsme zahájili krátkým výběhem a poté následovala dopolední tréninková jednotka na umělé trávě. Odpoledne jsme sehráli přípravné utkání se staršími žačkami Spartaku Myjava. Večer jsme navštívili bazén, kde si holky užily zábavu a zahrály si vodní pólo. V pátek ráno jsme se opět vydali na krátký výběh, následovala dopolední a odpolední tréninková jednotka na umělé trávě a večer bylo dobrovolné posilování s posilovací gumou, které si vyzkoušely nakonec téměř všechny hráčky. V sobotu ráno jsme využili možnost si jít na 30minut zabruslit do místní hokejové haly. Dále následovala dopolední a odpolední tréninková jednotka opět na umělé trávě. V neděli dopoledne byla poslední tréninková jednotka a odpoledne jsme soustředění uzavřeli utkáním s místním týmem starších žáků.

Celkem jsme absolvovali 7 tréninkových jednotek, 2 výběhy, odehráli 2 přípravné utkání a navštívili bazén a brusle. Soustředění hodnotím kladně, holky se popraly s nastavenou zátěží a všechny tréninkové jednotky odmakaly.

Stanislava Malínková