Už jste někdy byli pozváni na pyžamovou párty? Garderobu pro takovou netradiční akci rozhodně nenechte náhodě nebo na poslední chvíli. Které pyžamo je ale na tuto party to nejvhodnější? Máme pro vás pár pyžamových nápadů! 

Saténové pyžamo

Tomuto výběru tleskáme a máme za to, že jde o správnou volbu. Buďte však opatrné při výběru toho správného kousku. Příliš odhalená ramena nebo velmi krátká sukně u saténové košilky může přítomným pánům naznačit víc, než byste si přála. Pokud však zvolíte například dvoudílný komplet – kalhoty a košili, nic nebude příliš vyzývavé a přesto budete opravdu sexy. Móda v podobném stylu totiž proniká i mezi oblečení pro běžné nošení. 

V pyžamu nebo košilce na veřejnost?

Nebojte, neradíme vám, abyste šli do práce přímo ve vašem spacím oděvu. Módní diktát je však, co se týče inspiracemi pyžamovou módou, docela zřejmý. Spousta venkovních outfitů je totiž často inspirována tím, co se běžně obléká do postele. Saténové šatičky, košilové šaty, hedvábná tílka nebo lesklé topíky. Fantazii se meze nekladou. Snesl by to ale i váš zaměstnavatel? 

Noční košile

Pamatujete si na starý seriál Křeček v noční košili? Pro nás je to krásná vzpomínka a pro účastníky pyžamové party bude možná také. Kdo má rád legraci a původní seriály, zvolí přesně takovou košili po prababičce. Pokud ji máte doma, určitě ji s sebou na party vezměte, budete středem pozornosti! Jen je třeba upozornit, že na tento model sbalíte nejspíš vtipálka nebo recesistu. 

Teplé pyžamo?

Dámské teplé pyžamo doporučujeme obléci hlavně tehdy, pokud se párty bude konat někde na chatě nebo v rámci silvestrovského pobytu. Ženy bývají často zimomřivé a tak jistě ocení příjemné teplé materiály. Máteů-li rády zvířecí motivy, zvolte například overálek s kapucí v dekoru geparda. Muže to možná bude motivovat k lovu.

Pyžamo Mela Gibsona?

Velká hollywoodská herecká hvězda Mel Gibson před 6 lety natočila úvodní znělku na karlovarský filmový festival. A v pyžamu! Toto pyžamo se pak vydražilo za neuvěřitelných 60 tisíc! Peníze obdržela organizace Aliance žen s rakovinou prsu. Zajímalo by nás, za jakým účelem bylo vydraženo. Myslíte, že je nový majitel vynese na nějakou pyžamovou párty? 

Bavlněné pyžamo na párty?

Tento typ pyžama raději nechte na doma. Sice se mezi vašimi bavlněnými pyžámky může najít opravdu pěkný kousek, ale pro společenskou příležitost doporučujeme spíše atraktivnější typ oblečení.  Pokud vás však okolí zná jako naprosto střelenou puberťačku, bude pyžamo s medvídkem pandou a bambusovým listím možná nakonec tím nejvtipnějším modelem.

Nezapomeňte na zajímavé doplňky

Ať už ke košili nebo k saténovému kompletku, vždy si vezměte nějaký zajímavý doplněk. Škraboška na oči, síťka na vlasy, nebo spací čepice… a všem vyrazíte dech! Pokud celý komplet doplníte plyšovými papučemi a nebo naopak vysokými podpatky, máte vyhráno a celá společnost vás bude milovat!

Pyžama na módních molech

Módní návrháři se většinou ničeho nebojí a nebojí se ani inspirace pyžamovou módou. Řada slavných osobností v době své největší slávy občas nějaký ten pyžamový kousek vynesla i na veřejnost. Nechte se také inspirovat!  

 Máte zkušenosti s tímto typem večírku? Pokud ano, líbilo se vám to nebo to byla naopak nejdivnější párty ve vašem životě? Jaké pyžamo je podle vás pro tento účel nejlepší? Pochlubte se nám s nějakým legračním pyžamovým zážitkem.

Stanislava Malínková