Vzpomínáte ještě na oblíbený film devadesátých let Kurvahošigutntag, kde se to nabídkou erotických služeb díky prostředí domu s nabídkou sexu jen hemžilo? Vzpomínáte na jejich Cestu kolem světa? Co se od té doby v erotickém průmyslu změnilo? Jaká může být nabídka dnešních služeb od žen, které se věnují nejstaršímu řemeslu na světě? Pojďme se podívat pod pokličku jednoho našeho oblíbeného „veřejného domu“ v Praze.

Drinkem to začíná…

Většina mužů si v podobném podniku velmi ráda dá alespoň skleničku „na zahřátí“, rozproudění krve a někdy i pro odhození zábran. Obzvláště muži, kteří do podobného klubu zavítají v životě poprvé. Nám se moc líbí, že si můžete dát v podstatě cokoliv, na co máte opravdu chuť. Od sektu po pravé šampaňské, rumu, whisky, až po kvalitní vína nebo vinné speciality. Míchané drinky si dávají většinou dívky, hosté však za nimi však nebývají pozadu.

Tanečkem pokračuje…

Krásné tanečnice v odvážném prádle, to je většinou vážně dobrý začátek. Pohled na ladné ženské křivky, pole dance – tanec u tyče, striptýzy a žhavé provokace muži většinou stačí, aby měl chuť si vybrat tu správnou průvodkyni pro erotické radovánky.

Vířivka uvolní atmosféru…

…a uvolní i unavené svaly a ztuhlá záda. Vířivka je příjemnou předehrou a seznamovacím momentem pro klienta s vybranou slečnou. Pár drinků, společná koupel, příslib masáže a dveře do ráje se pomalu začínají otevírat…

Speciální pokojíčky

Milujeme atmosféru jednotlivých pokojů. Přivítat vás může sado maso salon, růžový pokojíček pro služtičku, nebo třeba modrá laguna s nádhernou mořskou pannou. Hitem je rudý pokoj napěchovaný erotickou atmosférou a doplněný odpovídající hudbou, s čekající rozvášněnou sexuchtivou služebnicí lásky v rudém krajkovém korzetu. Ta si vás odvede do vybraného pokoje na svůj privát. Praha je, co se týče kvalitních erotických služeb, opravdu vyhledávanou lokalitou!

Nebojte se vybírat!

Vzhledem k tomu, že erotické služby nejsou zrovna pro chudé klienty, nebojte se vybrat si tu nejkrásnější a nejvíc sexy ženu! V podobných podnicích jde hlavně o sex, to je jasné, řekněte si proto o cokoliv, na co máte chuť. Na podmínkách se ale musíte předem dohodnout. Nezapomeňte si na začátku odsouhlasit také cenu. Po akci se již velmi obtížně smlouvá…

Sex s egyptskou královnou? S hotelovou pokojskou?

Ano, můžete mít regulérní sex s Kleopatrou! V našem oblíbeném podniku, který nabízí také služby v duchu známých historických postav, můžete zažít ten nejžhavější a zároveň nejodvážnější erotický zážitek s některou z vybraných dívek. Kleopatra byla vládkyně, vaše role je tedy docela jasná. Jste její otrok a od toho se bude celý zážitek odvíjet….

V roli hotelové pokojské se vás velmi ráda ujme jiná slečna. Ráda uklízí, ale ráda také v hotelovém pokoji provozuje nemravné věci s hotelovými hosty. Líbí se vám tato představa? Nebojte se ji realizovat!

Hygiena jako základ

Ano, doba se změnila. A zpřísnily se i podmínky v podnicích tohoto typu. Hygiena byla samozřejmě i dříve na vysoké úrovni. Čistota byla vždy podmínkou. Dnes, po několika vlnách onemocnění covid19, je ale opatrnost na místě. Všechny prostory podniků se tedy pravidelně dezinfikují a dbá se na maximální hygienická opatření. Zdraví dívek je samozřejmostí.

Už jste někdy byli osobně v klubu s erotickými službami? Byli jste spokojeni a vracíte se tam znovu? Nebo je to naopak pro vás zážitek, který ve svém životě již nechcete opakovat? Pochlubte se nám se svými erotickými zážitky!

Stanislava Malínková