Léto je nádherné. Mnoho lidí si ho teprve letos užívá naplno, jako kdyby mělo být poslední a rozpálené noci se dají trávit všelijak. Pokud vás nebere pozorování hvězd, cítíte se být jedním ze dvou tradičních pohlaví a nejstevnitřně vyhaslí zkuste dovolenou, kde nechybí masáž penisu. Praha – matička všech Čechů, Moravanů a Slezanů – nabízí prázdninové radovánky i mimo Karlův most. Vychutnejte si tu žhavý letní drink ve společnosti neznámé krásky. S kostkou ledu se dají dělat věci v kalhotách i bez.

Hlavní důvod k masáži penisu v Praze

Což o to, penis vám nepochybně namasírují i jinde. Čistě za tímto účelem není nutné cestovat do Prahy. Jenže profesionální masáž penisu a ostatních částí vašeho těla v top salonech v Praze patří mezi služby na špičkové úrovni. Představte si, že se ubytujete v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech, kde si připadáte jako ve snu. Apartmá o rozloze klasického bytu připomíná zámecké komnaty. Ani několikachodová hostina a dokonalý servis v hotelové restauraci vás nenechají na pochybách, že jste vůdce a král. Všude v hotelu na vás dýchá luxus a přesně o tom je masáž penisu v Praze. Na druhou stranu mají děravá chatka v kempu a opečený buřtík také něco do sebe. Záleží na momentální chuti. Pokud toužíte po přepychové svůdnici, která vás přivede na vrchol, musíte za ní vyrazit do hlavního města. A co vás tam čeká?

“Masážní” plán pro náročné gentlemany

Nejprve si rozmyslete, zda využijte eskortních služeb a poručíte si wellness dámu na váš hotel. Pak si dejte záležet a vyberte takový podnik, kde mají pro podobné hrátky pochopení. Pohodlnější pro vás bude dostavit se na masáž penisu přímo do salonu v Praze. Interiér včetně koupelen je tam dokonale přizpůsoben senzuálním procedurám a diskrétnost je samozřejmostí. V takovém případě si rezervujte ubytování alespoň na dvě noci pouze pro sebe a chtějte ho včetně pořádné snídaně. Budete ji potřebovat, protože si kromě erotických radovánek užijete i naší slavnou Prahu.

Dalším úkolem, který vás čeká, je výběr masérky. Připravte se na pastvu pro oči. Možná úplně poprvé v životě pocítíte nerozhodnost, s čímž pražská studia počítají a nebude problém objednat si dvě masérky penisu současně. Pouze kvalitní salony vám také garantují pravé fotografie masérek a neriskujete, že vás místo něžné laně zmasí podsaditá matrona.

 Co se týče kostek ledu, ty vám spolehlivě zacinkají v long drinku, kterým se osvěžíte na vstupní recepci. Bude-li libo zaskotačit si v ledové tříšti i ve sprše či během masáže vašeho penisu, vyjdou vám atraktivní slečny v Praze maximálně vstříc. Jinými slovy, pusťte během objednávky fantazii z opratí a přejte si to, po čem vaše tělo touží. Profesionální fyzioterapeutky zvládají mnoho rolí a poloh.

Chcete masérku nahou, obutou nebo má přijít hvězda BDSM?

Exkluzivní salony zaměřené na celotělové masáže včetně penisu rozkoš svých klientů mistrně gradují. Využívají k tomu veškeré prostředky kulisami pražského studia počínaje a vzhledem masérky konče. Perfektně tvarované a udržované dívky přizpůsobují svůj outfit konkrétní objednávce. Pokud si zákazník přeje nevinné ptáče, přijde školačka s hlubokýma očima. Ona hraje spodek a vy jste její top. Nebo naopak. Pak si vás na pokoj odvede domina, která otestuje vaše hranice pomocí BDSM, než vám dovolí “umřít” pod ní v orgasmu. 

Letní dovolená se dá prostě strávit na tisíc způsobů. Někdo sdílí zpocená selfíčka z kolosea v Římě, jiný se na facebookové přátelé zubí v zrcadlovkách na motorovém člunu. Vy se můžete tajemně uculovat, až se vyfotíte z oroseným půllitrem na zahrádce pod orlojem. Na těle vás budou chladit kostky ledu z předešlé noci a v mysli vám proběhne vzpomínka na krásku mezi vašimi stehny, když vrcholila masáž penisu. Vzpomínka na Prahu a její salony pro větrem ošlehané kovboje. V komentářích nám směle doporučte, kde vám nalili tu nejlepší “whisky”.

Stanislava Malínková